Enem fitur utama mesin SMT

Mesin pemasangan SMT bisa digunakake kanggo masang komponen sing mbutuhake presisi tinggi, komponen ing mesin lan peralatan gedhe, utawa macem-macem jinis komponen. Meh bisa nutupi kabeh komponen, mula diarani multi fungsiMesin SMT utawa Mesin SMT universal. Mesin penempatan SMT multi-fungsi bisa ngolah macem-macem komponen kompleks, minangka bagean penting saka peralatan elektronik kompleks produksi.
Umume SMT nggunakake struktur lengkungan, kanthi akurasi sing dhuwur lan fleksibilitas sing apik.
Mesin penempatan SMT umume nganggo sirkuit tetep, implementasi olahraga liwat posisi X, Y, dudu asil saka gerakan mesa lan inersia lan nggawe perangan gedhe utawa abot.
Mesin pemasangan SMT bisa nampa kabeh cara kemasan material, kayata kemasan tape, kemasan tabung, kemasan kothak lan kemasan palet. Kajaba iku, nalika ana akeh materi ing palet, feeder palet khusus multi-lapisan bisa diinstal.

 

Saliyane nozel vakum tradisional, nozel khusus bisa digunakake kanggo angel ambegan ing bagean sing bentuke khusus. Kajaba iku, rahang pneumatik bisa digunakake kanggo bagean nyedhot vakum.
Ing kalibrasi komponen mesin penempatan SMT, umume kamera sing katon munggah digunakake, lampu ngarep, lampu samping, lampu latar, online sadurunge lampu, lan fungsi liyane, bisa ngenali macem-macem komponen. Yen ukuran komponen gedhe banget kanggo ngluwihi FOV kamera, kamera overhead uga bisa dianalisis lan dikoreksi kanthi njupuk pirang-pirang video. Sawetara mesin pemasangan universal uga dilengkapi kamera obah sing bisa ngidentifikasi macem-macem komponen sing luwih cilik.
Mesin chip SMT komponen chip cilik ora bisa dibandhingake karo mesin penempatan kecepatan tinggi, kacepetan bagean mesin penempatan SMT kecepatan tinggi sing dipasang ing komponen chip cilik bisa nggayuh instalasi mesin multi-fungsi 5 ~ 10 kali ukuran unsur sing padha. Mula, ing produksi gedhe lan ukuran medium, konfigurasi sing cukup umum ditindakake miturut karakteristik produk, saengga efisiensi saben peralatan cedhak karo dhuwur.

 

SMT production line


Wektu kiriman: Apr-12-2021