Warta pameran

  • NeoDen In ElectronTechExpo Show

    NeoDen Ing ElectronTechExpo Show

    Expo Show Electrontech sukses rampung ing tanggal 15 April, oven refow Neoden IN6 lan mesin Neoden K1830 SMT dipamerake ing pameran kasebut, sing narik sawetara pelanggan menyang pameran kasebut lan ditampa kanthi apik dening pasar. Jumlah wong sing melu pameran ...
    Waca liyane
  • Welcome to meet NeoDen at ElectronTechExpo Show 2021

    Sugeng ketemu NeoDen ing ElectronTechExpo Show 2021

    ElectronTechExpo Show 2021 distributor resmi RU NeoDen- LionTech bakal rawuh ing ElectronTechExpo Show. Ing wektu kasebut, kita bakal nuduhake: oven pickow mesin IN6 NeoDen K1830 Saben item duwe fitur khusus kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan ing prototipe lan P ...
    Waca liyane
  • Welcome To Meet Us At Productronica China 2021

    Sugeng Rawuh Kita Ing Productronica China 2021

    Sugeng ketemu karo kita ing Productronica China 2021 NeoDen bakal melu pameran “Productronica China 2021 ″. Mesin SMT kita duwe fitur khusus kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan ing prototipe lan manufaktur PCBA. Sugeng rawuh pengalaman sepisanan ...
    Waca liyane
  • Welcome To Meet Us At Productronica China 2020

    Sugeng Rawuh Kita Ing Productronica China 2020

    Sugeng ketemu karo kita ing Productronica China 2020 NeoDen bakal melu pameran “Productronica China 2020 ″. Kabeh Mesin SMT duwe fitur khusus kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan ing prototipe lan manufaktur PCBA. Sugeng rawuh pengalaman sepisanan ing ...
    Waca liyane
  • Welcome to Visit NeoDen at Win Eurasia 2020

    Sugeng rawuh ing NeoDen ing Win Eurasia 2020

    Minangka pimpinan ing area mesin PnP otomatis ing Tiongkok, NeoDen bakal nuduhake model panas NeoDen4, sing nduweni sistem sesanti, 4 kepala, feeder listrik otomatis lan rel dobel. Brosur babagan produk anyar bakal dituduhake. Sugeng rawuh ing bilik kanggo ...
    Waca liyane
  • Welcome to meet us at Expo Electronica

    Sugeng ketemu karo kita ing Expo Electronica

    Distributor resmi RU NeoDen- LionTech bakal melu pameran 23 komponen Internasional, modul, lan sistem elektronik. Ing wektu kasebut, kita bakal nuduhake: 1. Mesin pick and place NeoDen4 2. Mesin pick and place NeoDen Smart1 3. Mesin pick and place NeoDen K1830 4. oven refow IN6 Saben ...
    Waca liyane