Sejarah Kita

2019

f

Pambangunan Neoden Park wis diwiwiti, lan nuduhake model-Neoden S1 anyar ing IPC Apex Expo USA, ngeculake mesin canggih menyang pasar: 1. IN6, oven refow sing ramah lingkungan dirancang kanggo prototipe. 2. FP2636, printer Frameless FP2636 kanggo ngirit wektu lan biaya kanggo pelanggan.

2018

2018

Model anyar NeoDen 7 diluncurake ing pasar, kanthi sistem visi mabur, cocog kanggo produksi batch lan perakitan LED. Mbangun kerja sama jangka panjang karo Mitra Berguna LLC minangka distributor ing Amerika lan ngembangake penjualan karo agen eksklusif ing Rusia, Korea Selatan lan Taiwan.

2017

ff

Neoden3V, Neoden5, NeodenL460 bakal enggal dirilis, kabeh nganggo kamera lan hemat biaya, pilihan luwih apik kanggo produksi batch cilik utawa medium lan dipasang majelis.

2016

history (6)

Entuk luwih saka 50 paten ing China Daratan lan sertifikat CE saka organisasi TUV. Tim R & D mundhak dadi 22 anggota, nyepetake pangembangan mesin anyar. Penjualan tahunan tekan 2300 set.

2015

2015

NeoDen4 generasi kaping 4, fitur nganggo kamera, feeder lan rel paten dhewe sing mlebu pasar, bisa nyukupi kabeh kebutuhan sing dipasang saka macem-macem pelanggan.
Melu 2 pameran ing jaban rangkah, CEATEC JAPAN lan Productronica ing Jerman. Kantor pusat kita pindhah menyang bangunan anyar kanthi area kerja 7000+ sq.m.
Penjualan tahunan tekan 1800 set, agen luar negeri mundhak dadi 10, pangsa pasar tuwuh 150% ing dhuwur pesawat.

2014

history (2)

Rilis TM245P generasi kaping 3, lan amarga saran apik lan fitur apik kanggo model iki, Android mesthi ora duwe saham. Penjualan tahunan meningkat dadi 1400 set; agen luar negeri mundhak dadi 5, mbukak 4 pameran ing daratan China

2013

history (3)

7 insinyur gabung karo departemen R&D, sales sales & office service ing Jinan lan Guangzhou, China.
Mbangun kerjasama jangka panjang karo 3 perusahaan jaban rangkah anyar saka Turki, Chili lan Eropa.

 

2012

2012

Gawe TM240A generasi kaping 2, dodolan taunan tekan 1000 set, ngembangake bisnis menyang luwih saka 100 negara; kerja sama karo Chipmax lan kuoso dadi agen eksklusif ing India; sales sales & office service ing Shenzhen, China

2011

2011

Nggawe laboratorium SMT profesional, nyedhiyakake solusi smt kanggo luwih saka 700 pelanggan, Rasis lan PSP gabung karo kita lan tumindak minangka distributor ing Iran lan Brasil.

2010

2010

Pembentukan NeoDen ing Hangzhou, China, kanggo produksi lan adol mesin pick and place, gawe generasi kaping pisanan TM220A, 500 + pelanggan saka jagad