Lajmet e ekspozitës

 • Welcome to meet NeoDen at ElectronTechExpo Show 2021

  Mirë se vini të takoheni me NeoDen në ElectronTechExpo Show 2021

  ElectronTechExpo Show 2021 Shpërndarësi zyrtar i RU i NeoDen - LionTech do të marrë pjesë në Shfaqjen e ElectronTechExpo. Në atë kohë, ne do të tregojmë: NeoDen K1830 vendos dhe vendos makinën e rimbushjes së furrës IN6 Çdo artikull ka veçoritë e tij të veçanta për të përmbushur nevojat e klientëve të ndryshëm në prototip dhe P ...
  Lexo më shumë
 • Welcome To Meet Us At Productronica China 2021

  Mirë se vini të na Takoni në Productronica China 2021

  Mirë se vini të na takoni në Productronica China 2021 NeoDen do të marrë pjesë në ekspozitën "Productronica China 2021". Makineritë tona SMT kanë karakteristika të veçanta për të përmbushur nevojat e klientëve të ndryshëm në prodhimin e prototipit dhe PCBA. Mirë se vini në përvojën e parë ...
  Lexo më shumë
 • Welcome To Meet Us At Productronica China 2020

  Mirë se vini të na Takoni në Productronica China 2020

  Mirë se vini të na takoni në Productronica China 2020 NeoDen do të marrë pjesë në ekspozitën "Productronica China 2020". Të gjitha Makineritë SMT kanë karakteristika të veçanta për të përmbushur nevojat e klientëve të ndryshëm në prodhimin e prototipit dhe PCBA. Mirë se vini të keni përvojën e parë në të ...
  Lexo më shumë
 • Welcome to Visit NeoDen at Win Eurasia 2020

  Mirë se vini në Vizitoni NeoDen në Win Eurasia 2020

  Si udhëheqës në zonën e makinës automatike PnP në Kinë, NeoDen do të shfaqë modelin tonë të nxehtë NeoDen4, i cili përmban sistemin e shikimit, 4 koka, ushqyesit e patentuar elektro-elektrik dhe binarët e dyfishtë. Broshurat për produktet e reja do të ndahen atje. Ju jeni më të mirëpritur në kabinën tonë për çdo tutje ...
  Lexo më shumë
 • Welcome to meet us at Expo Electronica

  Mirë se vini të na takoni në Expo Electronica

  Shpërndarësi zyrtar i RU i NeoDen - LionTech do të marrë pjesë në ekspozitën e 23-të ndërkombëtare të komponentëve, moduleve dhe sistemeve elektronike. Në atë kohë, ne do të tregojmë: 1. Makinë marrje dhe vendosje NeoDen4 2. Makinë marrje dhe vendosje NeoDen Smart1 3. Makinë marrje dhe vendosje NeoDen K1830 4. Furrë rimbushëse IN6 Secila ...
  Lexo më shumë