Historia jonë

2019

f

Ndërtimi i Parkut Neoden ka filluar dhe ekspozoi modelin e ri-Neoden S1 në IPC Apex Expo USA, lëshoi ​​makineri të përparuara në treg: 1. IN6, furrë për ngrohje eko-miqësore e krijuar për prototip. 2. FP2636, një printer Frameless FP2636 për të kursyer kohë dhe kosto për klientët.

2018

2018

Modeli i ri NeoDen 7 i lëshuar në treg, me sistemin e shikimit fluturues, i përshtatshëm për prodhimin në grupe dhe montimin LED. Ndërtoni bashkëpunim afatgjatë me Useful Partners LLC si distributori ynë në Amerikë dhe zhvilloni shitje me agjentin tonë ekskluziv në Rusi, Korenë e Jugut dhe Tajvan.

2017

ff

Neoden3V, Neoden5, NeodenL460 do të dalë së shpejti, të gjitha me kamera dhe me kosto efektive, ata do të zgjedhin më mirë për prodhimin e grupeve të vogla ose të mesme dhe montimin e udhëhequr.

2016

history (6)

Merrni më shumë se 50 patenta në China Mainland dhe certifikatën CE nga organizata TUV. Ekipi R & D rritet në 22 anëtarë, shpejton zhvillimin e makinës së re. Shitjet vjetore arrijnë në 2300 grupe.

2015

2015

Gjenerata e 4-të NeoDen4, karakteristikat me kamera, furnizuesi i vet i patentuar dhe shina hyjnë në treg, mund të plotësojnë shumicën e kërkesave të montimit nga konsumatorë të ndryshëm.
Merrni pjesë në 2 ekspozita jashtë shtetit, CEATEC JAPONI dhe Productronica në Gjermani. Zyra jonë qendrore u zhvendos në ndërtesën e re me sipërfaqe pune 7000+ sq.m.
Shitjet vjetore arrijnë 1800 sete, agjentët jashtë shtetit rriten në 10, pjesa e tregut rritet 150% në bord.

2014

history (2)

Lironi TM245P të gjeneratës së 3-të dhe falë reagimeve të mira të klientit dhe veçorive të përmirësuara në këtë model, ai është gjithmonë në gjendje të aksioneve. Shitjet vjetore rriten në 1400 komplete; agjentët jashtë shtetit rriten në 5, hapin 4 vitrina në territorin e Kinës

2013

history (3)

7 inxhinierë bashkohen në departamentin tonë R&D, zyra të hapura të shitjeve dhe shërbimeve në Jinan dhe Guangzhou, Kinë.
Ndërtoni bashkëpunim afatgjatë me 3 kompani të reja jashtë shtetit nga Turqia, Kili dhe Evropa.

 

2012

2012

Zhvilloni gjeneratën e 2-të TM240A, shitjet vjetore arrijnë në 1000 grupe, zgjerojnë biznesin në mbi 100 vende; bashkëpunoni me Chipmax dhe autorizoni ato si agjentin tonë ekskluziv në Indi; hapni zyrën e shitjeve dhe shërbimit në Shenzhen, China

2011

2011

Krijoni laboratorin profesional SMT, siguroni zgjidhje smt për mbi 700 klientë, Rasis dhe PSP bashkohen me ne dhe veprojnë si distributorët tanë në Iran dhe Brazil.

2010

2010

Themelimi i NeoDen në Hangzhou, Kinë, për prodhimin dhe shitjen e makinës së zgjedhjes dhe vendosjes, zhvilloni klientin e gjeneratës së parë TM220A, 500 + nga globi