PRODUK FITUR

  • We are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experienceWe are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experience

    Profesional

    Kita produsen profesional. Duwe pengalaman dodolan lan pengalaman teknis 10 taun
  • We have established agents around the world partner system.We have established agents around the world partner system.

    Mitra

    Kita wis nggawe agen ing saindenging sistem mitra global.
  • We are in a good position not only supply you high-quality machines, but also excellent after-sale service.We are in a good position not only supply you high-quality machines, but also excellent after-sale service.

    Layanan

    Kita duwe posisi sing apik ora mung nyedhiyakake mesin bermutu, nanging uga layanan purna jual.
  • we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .

    OEM

    kita nggawe tim sing apik banget, sing trampil lan berpengalaman ing mesin.

Babagan Kita

  • 52be1b2c

Zhejiang NeoDen Technology Co., Ltd. wis nggawe lan ngekspor macem-macem mesin pick and place wiwit taun 2010. Nggunakake kauntungan saka R&D sing berpengalaman, produksi sing dilatih kanthi apik, NeoDen entuk reputasi gedhe saka para pelanggan ing jagad iki. Ing Ekosistem global, kita kerja sama karo mitra paling apik kanggo nyedhiyakake layanan sales sing luwih nutup, dhukungan teknis sing profesional lan efisien. Kita yakin manawa wong lan mitra sing hebat nggawe NeoDen dadi perusahaan sing apik lan komitmen kanggo Inovasi, Bhineka lan Kelestarian njamin manawa otomatisasi SMT bisa diakses dening saben hobbyist ing endi wae.

WILAYAH APLIKASI

KUNJUNG PELANGGAN Warta

Endi jajaran Bisnis kita: Nganti saiki kita wis nggawe sistem agen prosy ing Algeria, Mesir, Iran, Afrika Selatan, India, Malaysia lan Negara-negara Asia Tenggara liyane. Uga ing Timur Tengah lan Amerika Selatan. Kita duwe mitra lan akeh pelanggan.