Conveyor

  • Automatic SMT conveyor|prototype conveyor

    Conveyor SMT otomatis | conveyor prototipe

    Conveyor SMT otomatis bisa mbantu operator transfer PCB saka mesin pick and place menyang oven kanthi otomatis.

  • Automatic conveyor J12

    Conveyor otomatis J12

    Conveyor dawa J12-1.2m. Conveyor PCB / SMT (J12) bisa digunakake kanggo ngubungake peralatan PCB, supaya bisa nggawe jalur perakitan SMT otomatis utawa efisiensi tinggi. Nanging uga duwe fungsi liyane kayata tahapan inspeksi visual ing proses analisis kualitas proses pangembangan produk elektronik, utawa ing assembling PCB manual lan uga fungsi buffer PCB.

  • Auto small conveyor J10

    Otomatis conveyor cilik J10

    Conveyor PCB J10-1.0m dawa, conveyor iki duwe macem-macem fungsi lan digunakake ing industri SMT / PCB. Contone: gunakake konveyor minangka sambungan antarane lini produksi SMT. Uga bisa digunakake kanggo buffer PCB, inspeksi visual, tes PCB utawa manual komponen elektronik.