Oven refow NeoDen T8 PCB SMT

Katrangan singkat:

Oven NeoDen T-8 PCB SMT refow digunakake kanggo soldering komponen elektronik sing dipasang kanthi apik ing jinis pcb, yaiku salah sawijining jinis mesin smt.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Oven refow NeoDen T8 PCB SMT

niudeng-T8

Fitur:

1.T-8L strukture oven sing ora bisa diluncurake dienggo karo angin panas kanggo solder PCB, ndhukung komponen normal, LED lan jinis IC.

2. Struktur jinis Crawler sing dicocogake karo wolung zona pemanas bisa ndadekake suhu luwih akurat lan proporsional, mung butuh 15-20 menit kanggo nggayuh suhu kerja.

3. Nggunakake motor AC kanggo nyopir sabuk conveyor, cara transmisi jinis rantai. Penyesuaian kecepatan dikontrol kanthi saklar analog elektronik otomatis, sing sensitivitas ora luwih saka 1 derajat, akurasi kontrol ± 10mm / menit.

 

Parameter:

Jeneng produk Oven refow NeoDen T8 PCB SMT                                                     
Model NeoDen T8
Dawa * Jembar * Dhuwur (mm) 2100 * 700 * 1280
Puncak Daya (KW) 12
Tenaga Kerja (KW) 5
Tegangan Input (V) 220/380
Jembar Konveyor (mm) 300
Dhuwur Max Standard (mm) 20
Dhuwur Max sing disesuaikan (mm) 55
Kacepetan Maksimum Konveyor (mm)                    1200
Ukuran Kemasan (mm) 2200 * 800 * 1280
Bobot Bruto 300KG

Yen sampeyan butuh, mangga hubungi kami kanggo informasi luwih lengkap.

Nyedhiyakake lini produksi perakitan SMT siji-mandeg

Product Line4

FAQ

P1: Apa sampeyan menehi update piranti lunak?

A: Pelanggan sing tuku mesin, kita bisa nawakake piranti lunak upgrade gratis kanggo sampeyan.

 

P2: Iki pisanan nggunakake mesin iki, apa gampang dioperasikake?

A: Kita duwe manual pangguna Inggris lan video pandhuan kanggo mulang babagan cara nggunakake mesin kasebut. Yen isih ana pitakon, pls hubungi kami liwat email / skype / whatapp / telpon / trademanager layanan online.

 

P3: Kepiye babar pisan?

A: Kita ndhukung garansi setaun. Kita bakal mbantu sampeyan ing wektu. Kabeh suku cadang bakal diwenehake gratis kanggo sampeyan sajrone periode garansi.

Babagan kita

company profile3
company-profile2
company-profile1
Certi
Exhibition

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk