Pabrik lan Pabrik Neoden3V | Neoden

Neoden3V

Keterangan Singkat:

  • NeoDen3V minangka versi TM245P sing nganyari.
  • Nampilake sirah dual, 44 slot feeder, sistem penglihatan lan sistem posisi fleksibel, sing cocog kanggo produksi prototyping, kumpulan cilik kanthi kinerja stabil lan rega terjangkau.

Detail Produk

FAQ

Tag Product

Visi Lengkap 2 Sistem Kepala

2 kepala panggon kanthi tliti kanthi dhuwur ± 180 °

rotasi bisa nyukupi kabutuhan komponen sawetara.

1
2

Kothak otomatis Paten

Aktuator elektromagnetik sing dipatenke, sampeyan ora perlu

nyingkirake film nilon sing dibuang kanthi manual, sing nyimpen

sampeyan luwih akeh wektu lan usaha.

Posisi PCB fleksibel

Kanthi nggunakake bar lan pin dhukungan PCB, ngendi wae pengin

kanggo nyelehake PCB lan apa wae bentuk PCB sampeyan,

kabeh bisa ditangani kanthi becik

3
4

Integrasi Control ler

Kinerja sing luwih stabil lan luwih gampang ditindakake.

Spesifikasi

Model NeoDen3V (Standar) NeoDen3V (Lanjut)
Cacahe Heads 2 2
Alignment Wawasan Wawasan
Rotasi ± 180 ° ± 180 °
Rating Penempatan 5000CPH (tanpa sesanti) ; 3500CPH (kanthi sesanti) 5000CPH (tanpa sesanti) ; 3500CPH (kanthi sesanti)
Kapasitas Oman Tanduran pakan: 24 (kabeh 8mm) Tukang feeder: 44 (kabeh 8mm)
Feeder getar: 0 ~ 5 Feeder getar: 0 ~ 5
Feeder feed: 5 ~ 10 (Disokong khusus kanggo) Feeder feed: 5 ~ 10 (Disokong khusus kanggo)
Dewan Dimensi Bukaan: 320 * 420mm Bukaan: 320 * 390mm
Range Komponen Komponen paling cilik: 0402 Komponen paling cilik: 0402
Komponen paling gedhe: TQFP144 Komponen paling gedhe: TQFP144
Dhuwur maksimal: 5mm Dhuwur maksimal: 5mm
Nomer Pumps 3 3
Akurasi Plasi ± 0,02mm ± 0,02mm
Sistem Operasi WindowsXP-NOVA WindowsXP-NOVA
Kuwasa 160 ~ 200W 160 ~ 200W
Pasokan Listrik 110V / 220V 110V / 220V
Ukuran Mesin 820 (L) * 650 (W) * 410 (H) mm 820 (L) * 680 (W) * 410 (H) mm
Ukuran Kemasan 1001 (L) * 961 (W) * 568 (H) mm 1001 (L) * 790 (W) * 568 (H) mm
Bobot resik 55kg 60kg
Bobot Kasar 80Kg 85kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk