Cara ngatasi lan nggunakake papan PCB kanthi bener ing mesin SMT

SMT production line

Ing Mesin SMT lini produksi, papan PCB butuh pemasangan komponen, panggunaan papan PCB lan cara inset biasane bakal mengaruhi komponen SMT kita sajrone proses. Dadi, kepiye cara nggunakake lan nggunakake PCB ingmilih lan nyelehake mesin, waca ing ngisor iki:

 

Ukuran panel: Kabeh mesin wis nemtokake ukuran panel maksimum lan minimal sing bisa dipeseni.

Tandha Referensi: Tandha referensi minangka wujud sing gampang ing lapisan kabel papan sirkuit cetak, papane bentuk kasebut ora kudu dibingungake karo aspek desain papan liyane.

Nalika ngrancang papan sirkuit cetak, komponen biasane diselehake ing cedhak pinggir. Mula, amarga mekanisme pangolahan PCB ing macem-macem mesin, pangolahan panel PCB iku penting banget.

Ing Mesin pasang SMT sistem sesanti nggunakake panandha referensi kanggo mesthekake kabeh komponen dipanggonke kanthi bener. Nalika nyelarasake PCB karo mesin, disaranake nggunakake titik referensi paling adoh kanggo akurasi maksimal, lan disaranake nggunakake telung titik referensi kanggo nemtokake manawa PCB wis dimuat kanthi bener.

Ukuran lan lokasi komponen Desain sing rame bisa uga nyedhiyakake komponen sing luwih cilik cedhak komponen sing luwih gedhe, sing kudu dipikirake nalika nggawe program penempatan. Kabeh komponen sing luwih cilik kudu diselehake ing ngarep komponen sing luwih gedhe kanggo mesthekake yen ora keganggu - nyelehake piranti lunak optimasi program mesin SMT biasane nganggep iki.

 

Ing SMT pick and place machine, kita kudu mbenerake panggunaan lan proses papan PCB, kita pengin konfigurasi sing cukup, kudu ati-ati kanggo nindakake tugas, supaya maksimal bathi.


Wektu kiriman: Apr-07-2021