Struktur utama mesin SMT

Apa sampeyan ngerti struktur internal saka lumahing gunung mesin? Deleng ing ngisor iki:

chip mounter machineNeoDen4 Pilih lan pasang mesin

Aku Mesin pasang SMT bingkai

Bingkai minangka pondasi mesin pemasangan, kabeh mekanisme transmisi, posisi, transmisi dipasang kanthi mantep, kabeh jinis feeder uga bisa dilebokake. Mula, bingkai kasebut kudune nduweni kekuwatan mekanik lan kekuwatan cukup, mesin pemasangan saiki bisa dipérang dadi tipe casting integral lan welding plate baja jinis rong kategori.

II. Kirimake mekanisme lan platform dhukungan saka mesin perakitan SMT
Fungsi mekanisme transfer yaiku ngirim PCB sing mbutuhake tambalan menyang lokasi sing wis ditemtokake, banjur kirim menyang proses sabanjure sawise tambalan rampung. Conveyer minangka sistem conveyer sabuk ultra-tipis sing dipasang ing trek, biasane ing pinggir trek.

III. Kepala mesin SMT
Kepala tempel minangka bagean utama saka mesin tempel. Sawise njupuk komponen, kanthi otomatis bisa mbenerake posisi ing sangisore sistem koreksi lan nemplek komponen kanthi akurat menyang posisi sing wis ditemtokake. Pangembangan kepala tambalan minangka tandha kemajuan mesin patch. Mesin tambalan wis dikembangake saka wiwitan siji lan alignment mekanik dadi alignment optik multi-kepala.

IV. Pakani Mesin SMT
Fungsi feeder yaiku nyedhiyakake komponen chip SMC / SMD menyang kepala chip miturut aturan lan urutan tartamtu, supaya bisa njupuk kanthi akurat lan gampang. Mesin kasebut nduwe nomer akeh lan posisi ing mesin chip, lan uga bagean penting saka pilihan mesin chip lan susunan proses chip. Gumantung saka paket SMC / SMD, feeder biasane kasedhiya ing bentuk strip, tabung, disk lan akeh.

V. Sensor SMT
Mesin pemasangan dilengkapi macem-macem sensor, kayata sensor tekanan, sensor tekanan negatif lan sensor posisi, kanthi paningkatan mesin Pemasangan cerdas, bisa ditindakake inspeksi kinerja listrik komponen, mesthi ngawasi operasi normal mesin kasebut. Luwih akeh sensor sing digunakake, level intelijen SMT luwih dhuwur.

VI. XY lan Z / θ sistem posisi servo SMT
Sistem posisi XY fungsi minangka kunci kanggo mesin SMT, uga minangka indeks utama akurasi evaluasi mesin SMT, kalebu mekanisme transmisi XY lan sistem servo XY, ana rong cara kerja umum: siji jinis yaiku kanggo ndhukung bukaan, bukaan dipasang ing rel pandhuan X, pandhuan X sadawane arah Y supaya bisa mujudake kabeh proses tambalan ing arah Y, struktur kaya ing mesin SMT multi-fungsi kanggo ndeleng luwih akeh; Sing liyane yaiku ndhukung platform bantalan PCB lan sadhar PCB sing obah ing arah XY. Struktur semacam iki umume katon ing mesin pemasangan sirah turret. Kepala gunung mesin pemasangan kecepatan tinggi jenis turret mung gerakan muter, lan gumantung karo gerakan horisontal feeder lan gerakan pesawat PCB kanggo ngrampungake proses pemasangan. Sistem posisi XY ing ndhuwur kalebu ing struktur rel pandhuan.

VII. Sistem Identifikasi Optik Mesin Pemasangan
Bukak kirim sawise nyerep komponen, komponen kamera imaging CCD, lan diterjemahake dadi sinyal gambar digital, sawise analisis komputer dimensi geometris komponen lan pusat geometris, lan mbandhingake karo program kontrol data, ngitung pusat nozel sedhot karo komponen ing Δ Kesalahan X, Δ Y lan Δ theta, lan umpan balik sing tepat wektu kanggo sistem kontrol, priksa manawa pin komponen lan solder PCB tumpang tindih.


Wektu kiriman: Apr-01-2021