Transportues

 • Automatic SMT conveyor|prototype conveyor

  Transportues automatik SMT | transportues prototip

  Transportuesi automatik SMT mund të ndihmojë operatorin të transferojë PCB nga marrja dhe vendosja e makinës në furrë automatikisht.

 • Automatic conveyor J12

  Transportues automatik J12

  Transportues i gjatë J12-1.2m. Transportuesi PCB / SMT (J12) mund të përdoret për lidhjen e pajisjeve PCB, në mënyrë që të ndërtohet një linjë montimi automatike ose me efikasitet të lartë SMT. Por ajo gjithashtu ka shumë funksione të tjera si faza e inspektimit vizual në procesin e analizës së cilësisë së çdo procesi elektronik të zhvillimit të produktit, ose në mbledhjen manuale të PCB dhe gjithashtu funksionet e bufferit PCB.

 • Auto small conveyor J10

  Transportues automatik i vogël J10

  Transportues PCB i gjatë J10-1.0m, ky transportues ka një larmi funksionesh dhe përdoret gjerësisht në industrinë SMT / PCB. Për shembull: përdorni shiritat si lidhje midis linjave të prodhimit SMT. Mund të përdoret gjithashtu për zbutjen e PCB, inspektimin vizual, testimin e PCB ose vendosjen manuale të përbërësve elektronikë.