Printer gjysmë automatik i saldimit

 • NeoDen YS1200 Semi automatic stencil printer

  NeoDen YS1200 Printer gjysmë automatik i klisheve

  NeoDen YS1200 Printer gjysmë automatik i klisheve përdor hekurudhën udhëzuese precize dhe motorin e importit për të drejtuar shndërrimin, shtypjen dhe saktësinë e lartë të sediljes së tehut.

 • NeoDen YS350 Semi Automatic Solder Printer

  Printer saldues gjysmë automatik i NeoDen YS350

  NeoDen YS350 Semi Automatic Solder Printer përdor hekurudhën udhëzuese precize dhe motorin e importit për të drejtuar shndërrimin, shtypjen dhe saktësinë e lartë të sediljes së tehut.

 • NeoDen YS600 Semi automatic stencil printer

  NeoDen YS600 Printer gjysmë automatik i klisheve

  YS600 është printer gjysëm automatik i bashkimit për montimin e PCB SMT Parametrat teknikë: Ky printer mund të përdoret në linjat e prodhimit SMT, të përputhet me ngarkuesin PCB, transportuesin smt, makinën e zgjedhjes dhe vendosjes, furrën e rimbushjes për të ndërtuar linjat e mbledhjes për prodhimin e PCBA.