PRODUK FITUR

  • We are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experienceWe are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experience

    Profesional

    Kami produsén propésional. Gaduh 10 taun penjualan sareng pangalaman téknis
  • We have established agents around the world partner system.We have established agents around the world partner system.

    Rakan

    Kami parantos ngadegkeun agén di sekitar sistem pasangan dunya.
  • We are in a good position not only supply you high-quality machines, but also excellent after-sale service.We are in a good position not only supply you high-quality machines, but also excellent after-sale service.

    Palayanan

    Kami dina posisi anu saé henteu ngan ukur nyayogikeun anjeun mesin anu berkualitas, tapi ogé layanan purna jual.
  • we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .

    OEM

    kami ngadegkeun tim anu saé, anu terampil sareng berpengalaman dina mesin.

TENTANG KAMI

  • 52be1b2c

Zhejiang NeoDen Technology Co., Ltd. parantos ngadamel sareng ngekspor sababaraha mesin pick sareng tempat alit ti saprak 2010. Ngamangpaatkeun urang R & D anu ngalaman anu euyeub, produksi anu terlatih, NeoDen kéngingkeun reputasi hébat ti palanggan dunya. Dina Ekosistem global kami, kami kolaborasi sareng mitra pangsaéna pikeun nganteurkeun jasa penjualan anu langkung nutup, dukungan téknis anu propésional sareng éfisién anu luhur. Kami yakin yén jalma hébat sareng mitra ngajantenkeun NeoDen janten perusahaan anu hébat sareng komitmen kami pikeun Inovasi, Keragaman sareng Kelestarian mastikeun yén otomatisasi SMT tiasa diaksés ku unggal hobi dimana waé.

DAERAH APLIKASI

Nganjang Pelanggan News

Dimana kisaran Usaha kami: Sajauh ieu kami parantos nyetél sistem agén prosy di Algeria, Mesir, Iran, Afrika Kidul, India, Malaysia sareng Nagara Asia Tenggara anu sanés. Ogé di Wétan Tengah sareng Amérika Kidul. Kami gaduh pasangan sareng sajumlah ageung konsumén.