Loader lan Unloader

  • NeoDen PCB stacker loader machine

    Mesin loader stacker NeoDen PCB

    Sambungan mesin loader stacker NeoDen PCB karo garis produksi SMT lan AI, ekspos pcb tanpa tangan, proteksi sing luwih apik kanggo PCB.

  • Automatic PCB magazine unloader

    Unloader majalah PCB otomatis

    Unloader majalah PCB otomatis duwe outlet standar, gampang nyambung karo peralatan liyane.

  • PCB Loader and Unloader

    PCB Loader lan Unloader

    PCB loader lan unloader penting nalika nyiyapake garis SMT otomatis, bisa ngirit biaya tenaga kerja lan nambah efisiensi kerja. Ngunggah, nyopot papan PCB saka garis rakitan minangka langkah pertama lan pungkasan ing produksi SMT.

    Neoden nawakake solusi SMT mandheg kanggo para pelanggan, aja nganti hubungi kami yen pengin nggawe garis SMT.