Pabrik lan Pabrik Neoden4 | Neoden

Neoden4

Keterangan Singkat:

  • NeoDen4, model anyar lan ngenteni NeoDen, yaiku mesin Pick andPlace desktop kanthi sistem penglihatan. Minangka desainer lan pangembang mesin PnP profesional, NeoDen wis nindakake riset ing industri SMT wiwit taun 2010.
  • NeoDen4 nganggo kamera dual, roda otomatis, feeders elektronik otomatis lan 4 kepala plancongan, sing bisa nulungi tali LED 0201, BGA, QFN lan 0.8m / 1.2m / 1.5m / 1.5m. NeoDen4 minangka pilihan sing paling apik kanggo ngamanake kabeh tuntutan kanthi tliti, kapasitas dhuwur, kinerja stabil lan biaya murah. Iki minangka terobosan gedhe ora mung kanggo NeoDen, nanging uga kanggo perusahaan cilik lan ukuran cilik, sing pengin nambah akurasi penempatan lan nyepetake pemasangan PCB kanthi anggaran terbatas.

Detail Produk

FAQ

Tag Product

image1

Sistem penglihatan dual (kamera nduwur lan mudhun), nglengkapi kamera CCD industri industri kecepatan bisa mbantu ngidentifikasi lan calibrate papat komponen sing milih siji, kanthi akurasi penempatan luwih apik saka 0201 nganti BGA

NEODEN riset lan pembangunan ril dual on-line :

A.Support nyambung menyang conveyor konvensional kanthi langsung, bantu nggayuh tujuan feed otomatis papan sing terus-terusan

B.Wenehi posisi dipakani ing endi wae sing luwih cendhak

C.Bases ing teknologi pindah NeoDen Mark, bisa dipasang ing papan kanthi gampang

gambar2
gambar3

Pakan elektronik , nganggo teknik koreksi kesalahan kanggo mbantu lancar nyuda pilihan lan nyuda penyimpangan

Sekawan nozzles presisi dhuwur , sawise kalibrasi nganggo piranti lunak visi, bisa tekan lan milih papat komponen sekaligus kanthi rotasi 360 derajat -180 to180

image4
gambar5

Conveyor umum  didhukung, kanggo mbantu pangguna supaya bisa ngasilake produksi kanthi otomatis tanpa tenaga kerja

Papan , negara solid 32G, maca / nulis kanthi cepet lan luwih stabil, kanthi fungsi perlindungan mati-mati

gambar6
gambar7

Kepala dipasang ing sirah  sing anyar sing dianut nganggo cara gabung, kanthi simetris lan tingkat koprasi sing dhuwur, kanggo njamin bisa nambah komponen kanthi papan sing luwih dhuwur, luwih lembut lan luwih akurat
Ndhukung upgrade sistem remot , NeoDen bakal menehi layanan teknis sing umur lan upgrade sistem sing
ringan kanggo pelanggan sing pengin miwiti produksi medium, medium lab lan prototyping

Napa Pilih

1.Luwih bobot awak, ngrebut area cilik

2.Aser loropaken antarmuka, ora perlu engineer SMT profesional, piranti level entry

3.High Integrasi, ora perlu kumpa ekstra utawa fasilitas dhukungan

4.High akurasi lan linuwih, nggawe defisit karya manual

5.Low biaya, nyuda biaya kanggo duwe baris produksi SMT otomatis otomatis

6. Ekspresi ekspresional kanthi layanan lawang ing lawang, pangiriman 3-5 dina kerja

7. Khusus kanggo riset lan pangembangan laboratorium, conto, supaya ora ana paten lan desain

Papan Sample saka  Sawetara Pelanggan

image8


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk