Pabrikan lan Pabrik O6 IN6 Pabrik | Neoden

Mundur Oven IN6

Keterangan Singkat:

IN6 minangka oven reflek reflek sing anyar dirancang lan diprodhuksi dening NeoDen Tech. Nduwe 6 zona suhu, sistem panyaring asap sing dibangun ing jero ruangan, fungsi memori file sing digunakake lan pangeling-eling panas, sing ndadekake cerdas lan inovatif lan kompak.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

1.Full konferensi, kinerja soldering sing apik.
2.6 zona desain, entheng lan kompak.
3.Kontrol kendali kanthi sensor suhu sensitivitas dhuwur, suhu bisa stabil ing + 0.2 ℃.
4. Plato pemanasan alloy aluminium kanthi kinerja dhuwur tinimbang pipa pemanasan, loro-lorone energi lan energi efisien, lan beda suhu transversal kurang saka 2 ℃.
5. Sistem panyaring asap pemasukan sing wis dibangun, katon elegan lan ramah lingkungan.
6.Daya desain pelindung insulasi, suhu pambaline bisa dikontrol sajrone 40 ℃.
7.Hasil daya pamindhahan, trep lan praktis.
Tray 8.ESD, gampang ngumpulake PCB sawise refleksi, trep kanggo R&D lan prototipe.
9. File sing bisa digunakake bisa disimpen, kanthi bebas ngalih ing antarane Celsius lan Fahrenheit, fleksibel lan gampang dingerteni.
10.Jangkar motor udara panas NSJ lan kabel pemanasan Swiss, awet lan stabil.
11.Njaluk paket karton tugas abot, ringan lan lingkungan ramah.
Kurva suhu pemanasan 12.PCB bisa ditampilake adhedhasar pangukuran wektu nyata
13. Disaranake dening TUV CE, kuoso lan dipercaya.

IN6-19
IN6-16

Model

IN6

Syarat daya:

110 / 220VAC 1-phase

Daya pangkat maksimal:

2000 Watts

Kuantitas zona pemanasan:

upper3 / down3
(2 panas lan 1 zona refleksi)

Jinis pemanasan:

kabel nichrome lan pemanasan aloi aluminium

Kuantitas zona pendinginan:

1

Kacepetan conveyor:

15 - 60 cm / min (6 - 23 inci / min)

Dhuwur maksimal (mm):

30mm

Arah operasi:

kiwa → nengen

Range suhu suhu:

Suhu kamar ~ 300 ℃

Akurasi kontrol suhu:

± 0,2 ℃

Panyebaran distribusi suhu PCB:

± 1 ℃

Lebar amba:

260 mm (10 inci)

Kamar proses panjang:

680 mm (26,8 inci)

Wektu panas

perkiraan 15 min.

Ukuran:

1020 x 507 x 350 mm (L x W x H)

Ukuran Kemasan:

112 * 62 * 56cm

Bobot resik:

49 kg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita