Warta perusahaan

  • What Is The Impact of Incorrect PCBA Board Design?

    Apa Pengaruh Desain Papan PCBA sing salah?

    1. Sisih proses dirancang ing sisih cendhak. 2. Komponen sing dipasang ing sacedhake longkangan bisa uga rusak nalika papan dipotong. 3. Papan PCB digawe saka bahan TEFLON kanthi kekandelan 0,8mm. Bahane alus lan gampang deformasi. 4. PCB nggunakake proses desain slot V-cut lan dawa kanggo transmisi ...
    Waca liyane
  • What Sensors Are on The SMT machine?

    Apa Sensor ing Mesin SMT?

    1. Sensor tekanan mesin SMT Pilih lan mesin panggonan, kalebu macem-macem silinder lan generator vakum, duwe syarat tartamtu kanggo tekanan udara, luwih murah tinimbang tekanan sing dibutuhake dening peralatan, mesin ora bisa digunakake kanthi normal. Sensor tekanan mesthi ngawasi perubahan tekanan, ...
    Waca liyane
  • How To Weld Double-sided Circuit Boards?

    Kepiye Cara Ngelas Papan Sirkuit Loro-Loro?

    I. Karakteristik papan sirkuit kaping pindho Bedane antarane papan sirkuit siji-sisi lan kaping pindho yaiku jumlah lapisan tembaga. Papan sirkuit kaping pindho yaiku papan sirkuit kanthi tembaga ing loro-lorone, sing bisa disambungake liwat bolongan. Lan mung ana siji lapisan tembaga ...
    Waca liyane
  • What Are The Solutions to PCB Bending Board and Warping Board?

    Apa Solusi kanggo Papan Bending PCB lan Papan Warping?

    NeoDen IN6 1. Nyuda suhu open oven utawa nyetel tingkat pemanasan lan pendinginan piring sajrone mesin solder refow kanggo nyuda kedadeyan bending plate lan warping; 2. Piring kanthi TG sing luwih dhuwur bisa tahan suhu sing luwih dhuwur, nambah kemampuan tahan tekanan ...
    Waca liyane
  • How Can Pick and Place Errors Be Reduced or Avoided?

    Kepiye Cara Pilih lan Nyelehake Kesalahan?

    Nalika mesin SMT bisa digunakake, kesalahan sing paling gampang lan umum yaiku nempelake komponen sing salah lan nginstal posisi ora bener, mula langkah-langkah ing ngisor iki dirumusake kanggo nyegah. 1. Sawise materi diprogram, kudu ana wong khusus kanggo mriksa komponen apa ...
    Waca liyane
  • Four Types of SMT Equipment

    Papat Jinis Peralatan SMT

    Peralatan SMT, umume dikenal minangka mesin SMT. Iki minangka peralatan utama teknologi pemasangan permukaan, lan duwe akeh model lan spesifikasi, kalebu gedhe, medium lan cilik. Mesin pilih lan panggonan dipérang dadi patang jinis: mesin SMT garis perakitan, mesin SMT sekaligus, SMT ...
    Waca liyane
  • What Is The Role of Nitrogen in Reflow Oven?

    Apa Peran Nitrogen ing Reflow Oven?

    Oven reflek SMT kanthi nitrogen (N2) minangka peranan sing paling penting kanggo nyuda oksidasi permukaan las, ningkatake kemampuan las, amarga nitrogen minangka jenis gas inert, ora gampang ngasilake senyawa nganggo logam, bisa uga nyuda oksigen ing udara lan kontak logam ing suhu dhuwur ...
    Waca liyane
  • How to Store PCB Board?

    Kepiye Cara Nyimpen Papan PCB?

    1. sawise produksi lan proses PCB, vakum kudu digunakake kaping pisanan. Mesthi ana desiccant ing tas kemasan vakum lan bungkus wis cedhak, lan ora bisa ngubungi banyu lan udhara, supaya ora bisa soldering oven refow lan kualitas produk sing kena pengaruh ...
    Waca liyane
  • What Are The Causes of Chip Component Cacking?

    Apa Panyebab Cacking Component Chip?

    Ing produksi mesin PCBA SMT, retak komponen chip umum digunakake ing kapasitor chip multilayer (MLCC), sing utamane disebabake stres termal lan stres mekanik. 1. STRUKTUR kapasitor MLCC rapuh banget. Biasane, MLCC digawe saka kapasitor keramik multi-lapisan, ...
    Waca liyane
  • Precautions for PCB Welding

    Pancegahan kanggo Las PCB

    1. Elingi kabeh wong supaya mriksa tampilan dhisik sawise entuk papan telanjang PCB kanggo ndeleng manawa ana sirkuit cendhak, break circuit lan masalah liyane. Banjur kenal karo diagram skema papan pangembangan, lan bandhingake diagram skema karo lapisan cetak layar PCB supaya ...
    Waca liyane
  • What Is The Importance of Flux?

    Apa Pentinge Flux?

    Flux oven refow NeoDen IN12 minangka bahan bantu penting ing las papan sirkuit PCBA. Kualitas fluks bakal langsung mengaruhi kualitas oven reflow. Ayo analisa kenapa fluks penting banget. 1. prinsip las fluks Flux bisa nyandhang efek las, amarga atom logam ...
    Waca liyane
  • Causes of Damage-Sensitive Components (MSD)

    Panyebab Komponen Sensitif-Karusakan (MSD)

    1. PBGA dipasang ing mesin SMT, lan proses dehumidifikasi ora ditindakake sadurunge ngelas, nyebabake kerusakan PBGA sajrone pengelasan. Formulir kemasan SMD: kemasan non-udara, kalebu kemasan pembungkus pot plastik lan resin epoksi, kemasan resin silikon (kena ...
    Waca liyane